općina vinica

Načelnik Kostanjevac zaželio svim učenicima i nastavnicima sretan početak školske godine

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.09.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 10.09.2019. 09:47

U ponedjeljak, 9. rujna započela je nova nastavna godina. Tom je prigodom za učenike prvih razreda bilo posebno svečano u svim školama pa tako i u OŠ Vinica i njezine dvije područne škole, PŠ Natkrižovljan i PŠ Gornje Ladanje.

Stariji su učenici prvašićima priredili priredbu te ih na veseli i zanimljiv način uveli u novo poglavlje života. Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac učenicima, ali i njihovim nastavnicima poželio je sretan početak nove školske godine, te mnogo uspjeha i dobrih rezultata. Prvašićima se posebno obratio sa željama za puno uspjeha, usvajanja novih znanja i što bolju prilagodbu školskim obavezama te im uručio slikovnice Hrvatska za djecu. Tom je prilikom istaknuo također kako je Općina Vinica svjestna značaja osnovnoškolskog obrazovanja te će se kao i do sada uključivati i dalje u aktivnosti kojima je cilj poboljšanje uvjeta školovanja.

Dobre želje za početak nove školske godine načelnik Općine Vinica zaželio je i profesorima te učenicima Srednje škole „ARBORETUM OPEKA“, sa željama za daljnjim uspjesima.

Komentari