kandidatura na izborima

Načelnik Marijan Kostanjevac najavio svoju kandidaturu za načelnika Vinice

Objavljeno: 30.12.2016. 13:58

Zadnja izmjena: 30.12.2016. 14:28

Foto: Petra Mlinarić

 Načelnik Općine Vinica, Marijan Kostanjevac u svom priopćenju reagira na postavljanje predizbornog jumbo plakata koji je osvanuo u Vinici, a na kojem kako kaže, stoji – 'Vinica zaslužuje bolje, zato Štromara za načelnika'.

- Tko je takvo nešto napravio upravo pred naš najveći blagdan Božić - nije primjereno! No,  nije i nikakvo čudo, jer ovima iz HNS-a predvođenim svojim predsjednikom, Božić ionako ništa ne predstavlja. – rekao je načelnik Kostanjevac.

Načelnik je također dodao kako ga mještani često pitaju da li će se Štromar kandidirati za načelnika, ali i da li će se i on sam kandidirati.

-  Zato radi javnosti i ozbiljnosti, ali i političke odgovornosti za Općinu Vinica, moj odgovor je sljedeći: Ako moja stranka i članovi HDZ-a tako odluče,  ja ću se sa najvećim veseljem na ovim izborima kandidirati i vjerujem pobijediti! Znate, ja se nemam čega bojati kao niti naši vijećnici i moja zamjenica jer smo časno zastupali interese kako općine radom na svim razvojnim projektima, tako i naše stranke, Hrvatske demokratske zajednice. Dakle, ponavljam, ako me stranka podrži, biti ću protukandidat Štromaru na predstojećim lokalnim izborima u Općini Vinica! Apeliram  na toleranciju i demokratsko nadmetanje, a moja poruka Štromaru je : Izađi i bori se! – stoji u priopćenju načelnika Općine Vinica.

Komentari