popularan sport

Načelnik Mirko Korotaj posjetio uspješne cestičke karatiste

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.11.2017. 12:57

Zadnja izmjena: 01.11.2017. 13:06

Jučer je mlade cestičke karatiste posjetio Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica. Rukovodstvu kluba čestitao je na postignutim rezultatima, a natjecateljima je zahvalio na promoviranju Općine te svima poručio da nastave marljivo vježbati i trenirati.

Podsjetimo, prije osam mjeseci Karate klub Shito Ryu Varaždin proširio je svoje djelovanje i na području Općine Cestica, a kako poručuju iz Općine, oni su dali podršku razvoju „novog“ sporta. Predstavnik kluba na području cestičke općine je Tomislav Hrnčić, a u klubu trenutno djeluje 26 članova.

Voditelj kluba i trener Pavao Marjanović ističe da su mladi cestički karatisti do sada sudjelovali na više natjecanja, a zahvaljujući pomoći Općine Cestica nabavljene su strunjače za vježbanja i natjecanja (tatami). 

Treninzi i vježbanja redovito se održavaju ponedjeljkom i četvrtkom, u športskoj dvorani OŠ Cestica, a s obzirom da su od ove jeseni u klubu iskusniji i početni karatisti rukovodstvo kluba angažiralo je iskusnog trenera Bogdana Lipića pa se treninzi nakon početnog zagrijavanja izvode u dvije grupe.

 

Komentari