Uskoro radovi

Načelnik Poljak najavio skorašnji početak gradnje društvenog doma u Brezovoj Gori

Objavljeno: 02.07.2024. 17:23

Zadnja izmjena: 02.07.2024. 17:26

U općini Bednja, u naselju Brezova Gora uskoro počinje izgradnja društvenog doma, nakon što je načelnik Općine Bednja Damir Poljak danas potpisao ugovor s izvođačima radova, tvrtkama Graditeljstvo i ISF, izvijestili su iz te Općine.

Ugovorena vrijednost radova bez PDV-a iznosi 224.092,40 eura, dok cijena radova s PDV-om iznosi 280.115,50 eura, pri čemu je za taj projekt Općina Bednja u ožujku ove godine dobila je 55.000 eura bespovratnih EU sredstava. Poljak je izrazio zadovoljstvo potpisanim ugovorom i skorim početkom radova.

– Veseli me potpisivanje ovog ugovora i skori početak radova na izgradnji Društvenog doma jer time ćemo mještanima Brezove Gore osigurati prostor koji će imati vrlo široku društvenu primjenu. U malim naseljima ovakvi su objekti od iznimne važnosti jer, osim što omogućuju lakše provođenje aktivnosti i programa lokalnih udruga, također omogućuju prostor za zajednička druženja – kazao je Poljak, dodavši da se u Općini maksimalno radi na unapređenju društvenog života kako bi ona bila što ugodnije i poželjnije mjesto za život.

Komentari