predavanja i radionice

Načelnik Posavec sudjeluje na Akademiji za politički razvoj u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 09.04.2022. 10:14

Zadnja izmjena: 09.04.2022. 14:00

Akademija za potički razvoj se održava u Slavonskom Brodu, kamo se prijavilo 150 zainteresiranih iz Hrvatske, od koji je 40-ak pozvano na intervju te ih je 20 je upalo u APR Generaciju 2022. Političku akademiju, među kojima je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

U sklopu Akademije održavaju se predavanja sudionika te predstavnika APR-a, kao i obilazak znamenitosti i razvojnih projekata u organizaciji Grada Slavonskog Broda. Također, planirane su i brojne radionice i rasprave, kao i pub kvizovi. Između ostalog, organiziran je i obilazak Industrijske zone Đuro Đaković te se na tu temu održava i panel. 

Predavači i panelisti su priznati profesionalci i stručnjaci za teme na lokalnoj razini. Po završetku programa, uspješnim polaznicima bit će uručene diplome, a sudionici imaju mogućnost sudjelovanja i na drugim događanjima Akademije za politički razvoj.

Drugi dio seminara održati će se na Cresu u lipnju, a cijeli program sastoji se od četiri glavna događaja koji će polaznici ove generacije polaziti. 

Komentari