općina vinica

Načelnik Štimec i ravnatelj SŠ Arboretum Opeka Brkić u posjetu Dječjem vrtiću Vinica

Objavljeno: 31.03.2023. 17:51

Zadnja izmjena: 31.03.2023. 17:51

Jučer su ravnatelj Srednje Škole Arboretum Opeka Dragan Brkić i načelnik Općine Vinica Branimir Štimec obišli Dječji vrtić Vinica sa zamjenicom ravnateljice Dječjeg vrtića Vinica Ksenijom Humek.

Kako je bilo rečeno, Dječji vrtić Vinica nastavlja s ulaganjima. U tijeku je potpisivanje ugovora za projekt Dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Vinica, a načelnik Branimir Štimec istaknuo je kako podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu.

- Kako bismo bili općina privlačna za mlade obitelji, u kojoj će ostati, graditi svoj život, stvarati obitelji, ali i doseljavati se, potrebna nam je i adekvatna infrastruktura gdje će naši najmlađi mještani imati najbolje uvjete za odgoj i obrazovanje. O tome govore i podaci Državnog zavoda za statistiku koji potvrđuju trend povećanja broja novorođene djece te takvim ulaganjem stvaramo adekvatne uvjete za ostanak u Vinici - rekao je Štimec.

Nastavak ulaganja najavio je i ravnatelj Srednje škole Arboretum Opeka Dragan Brkić te dodao kako će Srednja škola posaditi začinsko bilje i cvijeće u eko gredice.

Komentari