prijem kod načelnika

Nagrade mladim gimnastičarima iz Sračinca koji su sudjelovali na državnom natjecanju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.12.2021. 18:36

Zadnja izmjena: 17.12.2021. 18:36

Na nedavno održanom državnom natjecanju iz gimnastike školskih sportskih klubova, Varaždinsku županiju predstavljala je ekipa iz OŠ Sračinec.

Mladi gimnastičari plasirali su se na to državno natjecanje kao najbolji županijski klub, a nastavak je ovo odličnih rezultata ovog školskog kluba. Tom ih je prilikom primio načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

- Iznimno sam ponosan na vaš rezultat i čestitam vam u svoje ime i u ime svih mještana općine Sračinec. Prepoznali smo potencijal koji gimnastički sport ima u našoj sredini i podržavamo rad Gimnastičkog kluba Sračinec. U komunikaciji s vodstvom kluba, Općina Sračinec već je donirala vrijedne sprave za vježbanje, a s tim ćemo nastaviti i u budućnosti. Nadamo se da ćemo u idućih nekoliko godina realizirati i projekt nove sportske dvorane OŠ Sračinec, u okviru koje će biti i poseban dio za gimnastičare - istaknuo je načelnik Božidar Novoselec.

Mladim su sportašima i njihovom mentoru uručene i prigodne nagrada, monografija Općine Sračinec i po 400 kuna za svakog.

Natjecanje je održano u Sokol centru u Osijeku, ostvarili su četvrti ekipni rezultat, a treće mjesto izmaklo im je za manje od dva boda. Nastupili su u sastavu: Erik Kovačić, Luka Friščić, Ivan Plantak i Teo Levanić, na četiri sprave - preskok, parter, ruče i preča.

Komentari