prijem za dobitnike

Načelnik Kostanjevac uručio nagrade najuspješnijim studentima Općine Vinica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.06.2020. 08:31

Zadnja izmjena: 20.06.2020. 08:33

Općina Vinica još u ožujku je objavila Javni poziv za dodjelu nagrada najuspješnijim studentima Općine Vinica, međutim zbog mjera za suzbijanje pandemije COVID-a 19 koje su bile na snazi, nije bila održana svečana sjednica na kojoj bi se uručile nagrade.

Načelnik Općine Vinica tako je jučer upriličio je prijem za dobitnike nagrada za najbolje studente te je zajedno sa predsjednikom Vijeća Marijanom Mihalićem i zamjenicom Mirjanom Jambriško uručio nagrade trojici najboljih studenata Marku Gerbusu, Marku Hrnčiću te Nevenu Bolteku, svakome po 5.000,00 kn.

Riječ je o kandidatima koji su se prijavili na “Javni poziv za dodjelu nagrada najuspješnijim studentima Općine Vinica“, ispunili uvjete te imali prosjek ocjena iznad 4,50. - Čestitam studentima na izvrsnim akademskim rezultatima te im želim daljnji uspjeh u studiranju i odlične rezultate, jer samo upornošću i radom se oni postižu. Naša općina puno ulaže u obrazovanje naših studenata i veseli me, a sigurno i sve naše žitelje, što imamo izvrsne studente sa tako visokim prosjekom ocjena koji na najbolji način promoviraju našu općinu, izjavio je tom prigodom Marijan Kostanjevac, načelnik Općine Vinice.

Komentari