Općina Sveti Đurđ

Najavljen bogat program za ovogodišnje Đurđevo, evo detalja  

Objavljeno: 08.04.2024. 11:00

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 12:01

Povodom obilježavanja dana Općine Sveti Đurđ, iz te Općine najavljuju bogat program, koji će započeti 18. travnja malonogometnim susretom između općina Martijanec i Sveti Đurđ, a završiti 30. travnja predstavom Kerekesh teatra 'Susjedi'.

U petak, 19. travnja, u 17 sati dodijelit če se nagrade učenicima i mentorima, a u 20 sati bit će održan koncert Dražena Zečića. Za subotu, 20. travnja planirano je 20. kolo lige NC ŽNS VŽD-a te između ostaloga i likovna kolonija, dok će u 20 sati nastupit će Mejaši. Dan kasnije, u nedjelju, 21. travnja najavljena je vatrogasna vježba u Luki Ludbreškoj i predstave Udruge žena 'Veliko srce' te Kerekesh Teatra 'Babinjak'. 

Program se nastavlja u ponedjeljak priredbom u dječjem vrtiću Suncokret 'Kraljevna na zcrnu graška', a u utorak 23. travnja najavljena je svečana sjednica Općine i nakon toga svečana večera u Društvenom domu Sveti Đurđ. U nedjelju, 28. travnja bit će promocije knjiga Stanka Stadij Sabola i Martina Lukavečkog, a program završava 30. travnja predstavom 'Susjedi' Kerekesh Teatra.
 

Komentari