srakarski fašnik

Najavljena velika povorka maškara u Sračincu, dolazi i poznati pjevač

Objavljeno: 11.01.2024. 08:47

Zadnja izmjena: 11.01.2024. 12:45

Foto: Arhiva

Srakarski fašnik ove godine donosi bogat program, nekoliko koncerta te 'Međunarodnu karnevalsku povorku', a sve kreće 26. siječnja, u petak, a traje do 27. siječnja, tj. subote. 

Naime, u petak s početkom od 20 sati u Sračinec dolazi poznati izvođač, Dejan Matić. Nastup će se održati u karnevalskom šatoru iza Doma kulture. Nakon Dejana Matića, publiku će zabavljati DJ Mirek. Ulaznice za koncert nabavite na Entrio.hr. Subota, 27. siječnja, će biti obilježena rasplesanim i veselim mašakarama jer u 14 sati kreće 'Međunarodna karnevalska povorka'. Nakon maskirane povorke, s početkom u 15 sati u karnevalskom šatoru iza Doma kulture kreće nastup benda Luđaci. Uz to, u 14 sati u subotu u Domu kulture otvorit će se izložba tradicijskih maski Europe s karnevalskim fotografijama iz Europe. 

- I ove godine planiramo veliku manifestaciju, na kojoj će nam pozavidjeti i puno veće sredine od Sračinca. Glavni organizator je Udruga maškara Črna sraka iz Sračinca, a Općina Sračinec uključuje se kao financijska i organizacijska podrška projekta. Pozivam sve da nas posjete u dane karnevala u Sračincu, kada ćemo zajedno uživati u pripremljenim programima, - rekao je načelnik Božidar Novoselec.

Komentari