na Kapucinskom trgu

Najavljen je Gospodarski sajam u Varaždinu, očekuje se više od sto izlagača

Na ovogodišnjem sajmu, predstaviti će se brojne općine, gradovi, županije, udruženja obrtnika, turističke zajednice, obrti, tvrtke i OPG-ovi....
Objavljeno: 12.05.2022. 12:00

Zadnja izmjena: 12.05.2022. 12:29

Osmi po redu Gospodarski sajam u Varaždinu, održati će se 20. i 21. svibnja 2022. na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Program i popratne aktivnosti najavili su na prigodnoj  konferenciji za medije organizator sajma Nenad Kumrić iz tvrtke Tin marketing, županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen i pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina Slađana Miočić. Varaždinska županija je glavni partner, dok je Grad Varaždin glavni pokrovitelj ovogodišnjeg Sajma.

Na ovogodišnjem sajmu, predstaviti će se brojne općine, gradovi, županije, udruženja obrtnika, turističke zajednice, obrti, tvrtke i OPG-ovi.

- Ulaz je besplatan, a u zabavno-glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici nastupit će plesni klubovi, kulturno-umjetnička društva, Društvo Naša djeca i razni pjevači. Po prvi puta svoje predstavljanje najavio je i Grad Ptuj. Predstavit će se Centar izvrsnosti odnosno Udruga robofreak, a tu je i Međimurska županija s Obrtničkom komorom i nekoliko izlagača. Pridružit će se i izlagači iz Krapinsko-zagorske, Vukovarsko-srijemske te Osječko-baranjske županije. Od gradova izdvojit ću Grad Ivanec i Lepoglavu, a od općina Bednju, Visoko, Petrijanec, Konjščinu, Koprivnički Ivanec, Sračinec, Mali Bukovec i Klenovnik - rekao je Kumrić.

Pročelnik Majhen je dodao kako ova manifestacija za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove znači puno, dok je pročelnica Miočić pohvalila organizaciju sajma kao hvalevrijedan događaj kojeg će Grad nastaviti podržavati.

Komentari