ne propustite

Najdugovječniji broadwayski one man show ‘Pračovjek’ ove nedjelje ima ludbrešku premijeru

Objavljeno: 17.04.2024. 11:18

Zadnja izmjena: 17.04.2024. 11:23

Foto: Facebook

Pračovjek, najdugovječniji one man show Broadwaya i Las Vegasa, kojeg u Hrvatskoj režira i u kojem glumi Peđa Gvozdić, 21. travnja u 19 sati, ima ludbrešku premijeru u dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Predstava je to autora Roba Beckera koja publiku diljem svijeta nasmijava već više od tri desetljeća.

Kako je Pračovjeka opisao sam Peđa Gvozdić, riječ je o komediji bez filtera koja govori o muško-ženskim i žensko-muškim odnosima, namijenjena je starijima od 16 godina, a u njoj će se prepoznati svi koji su imali ili imaju ljubavnog partnera.

Tijekom više od 30 godina izvođenja Pračovjek je osvojio milijune ljudi diljem svijeta, preveden je na 27 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a Rob Becker je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Ulaznice po cijeni od 8 € možete kupiti u tajništvu Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ radnim danom od 7:30 do 15 sati.

Komentari