zaslužena mirovina

Nakon 32 godine na čelu osnovne škole, ravnateljica iz Donje Voće odlazi u mirovinu

Objavljeno: 28.02.2022. 18:17

Zadnja izmjena: 28.02.2022. 18:20

Nakon pune 32 godine na čelu Osnovne škole Andrije Kačića Miošića Donja Voća, dosadašnja ravnateljica Rahela Blažević odlazi umirovinu. Na predanom radu zahvalili su joj zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek.

Zamjenica Zagorec je tom prilikom zahvalila ravnateljici na požrtvovnom radu, ali i svim djelatnicima Osnovne škole.

- Od srca vam zahvaljujem na predanom radu čiji su rezultati vidljivi na svakom koraku. Više od 30 godina vodili ste kako učenike, tako i nastavno i nenastavno osoblje, a o vašem uspješnom vođenju govore nam brojne zahvalnice, diplome i priznanja. Čestitam na tome i želim vam sve najbolje u novom poglavlju života – rekla je Zagorec.

Ravnateljica škole Rahela Blažević zahvalila je svima te s ponosom istaknula postignuća svojih učenika.

- Za mojeg tridesetogodišnjeg mandata kroz školu je prošlo više od 7.000 učenika. S godinama se broj učenika u školi smanjivao, ali i dalje smo ostali jednako uspješni te sam ponosna da smo unatoč svim zaprekama iznjedrili vrhunske stručnjake u svim područjima. Vodeći školu koja ima status škole s otežanim uvjetima rada vodila me misao „nije važno odakle dolazimo već kamo idemo“, a tijekom ovih trideset godina pokazali smo da možemo postići puno – zaključila je Blažević.

Ravnateljici su zahvalu uputili i načelnica općine Donja Voća Sanja Kočet, predsjednik Općinskog vijeća Željko Žmegač, predsjednica školskog odbora Vlatka Majcen, nova ravnateljica Ksenija Čretni i ostali.

 

Komentari