tema: povrtlarstvo

Nakon Gornjeg Kućana varaždinski SDP s tribinom o poljoprivredi u Gojancu

Objavljeno: 23.11.2016. 11:41

Zadnja izmjena: 23.11.2016. 11:44

Foto: Ilustracija

Nakon tribine o poljoprivredi održane u Gornjem Kućanu, Gradska organizacija SDP-a Varaždin organizira novu tribinu, ovog puta u suradnji sa svojim ogrankom u Gojancu. Tribina će se održati u četvrtak, 24. studenoga s početkom u 18 sati u Vatrogasnom domu u Gojancu.

- Vjerujemo da će se već u proračun za 2017. godinu uvrstiti uređenje sportskog parka kojeg Gojanec zaslužuje i na tome ćemo kao stranka inzistirati da se uvrsti u proračun – rekao je predsjednik varaždinskog SDP-a i zamjenik župana Alen Kišić pozvavši ovim putem sve zainteresirane građane Gojanca i Jalkovca na ovu tribinu koja, kako kaže,  nije političke naravi.

- Naime, cilj je tribine besplatno savjetovanje građana o povrtlarstvu kao poljoprivrednoj grani te o samoj zaštiti povrća, uglavnom zelja koje se puno proizvodi na ovom području - zaključio je Kišić

Na tribini će se zainteresiranim poljoprivrednicima iz Gojanca i Jalkovca podijeliti stručna iskustva i preporuke o povrtlarstvu kao grani poljoprivrede koja je prikladna za ovo područje. Predavačice na tribini će biti agronomkinje Dijana Vidović i Simona Murković.

Komentari