asfaltirano 590 kvadratnih metara

Nakon molbe građana, na Banfici uređeno parkiralište i pristup garažama

Nakon što su mu građani ukazali na potrebu da se uredi parkiralište i pristup garažama iza zgrade na Banfici u Ulici Ruđera Boškovića 1, gradonačelnik Čehok danas je obišao parkiralište da se uvjeri kako su izvedeni radovi.
Objavljeno: 18.11.2019. 13:20

Zadnja izmjena: 18.11.2019. 13:56

Nakon što su mu građani ukazali na potrebu da se uredi parkiralište i pristup garažama iza zgrade na Banfici u Ulici Ruđera Boškovića 1, gradonačelnik Ivan Čehok danas je obišao spomenuto parkiralište da se uvjeri kako su izvedeni radovi.

S njime je bio i pročelnik UO za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša.  Izvedeni su radovi na asfaltiranju 590 kvadratnih metara površine, dok je za ukupno 140 tisuća kuna iz gradskog proračuna postavljeni rubnjaci te je riješena i odvodnja oborinskih voda.

Prilikom obilaska Banfice gradonačelnik je istaknuo kako je to lijep primjer suradnje njega i građana - Kada se građani međusobno dogovore i opravdano zatraže pomoć grada, mi ćemo uvijek nastojati riješiti njihov problem. Jasno je da ne možemo napraviti sve odjednom i sve što je propušteno proteklih godina. No, do sada smo već uredili velik broj ulica i parkirališta, dječjih igrališta i nogostupa. Tako ćemo nastaviti  dalje raditi, dogovarati se i slušati što od nas zahtijevaju građani. – rekao je gradonačelnik.

Komentari