''simply the best''

Nakon uspjeha na Danima hrvatskog turizma, Špancirfestu ponovo prestižna nagrada!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.11.2017. 19:31

Zadnja izmjena: 16.11.2017. 19:34

Nakon što je Špancirfest na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju osvojio titulu hrvatskog turističkog događaja godine, u sklopu projekta Godišnje hrvatske turističke nagrade tom najvažnijem varaždinskom turističkom brendu stigla je još jedna nagrada. 

Špancirfest je, ukratko, “Simply the best” -  dobitnik istoimene nacionalne godišnje nagrade koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Špancirfest je nagrađen u kategoriji posebnih događanja i to za kontinuitet kvalitete i kreativan razvoj novih sadržaja, a nagradu je preuzela direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth, na 19. poslovno-turističkoj burzi “PUT” koja se ove godine održava u Splitu.

U 2018. će domaćin burze, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, biti Varaždin, a radi se o zgodnoj simbolici s obzirom da će i PUT i Špancirfest iduće godine proslaviti svoje 20. izdanje.  Osnovna ideja burze je da se na jednom mjestu predstave ponuda i potražnja u turizmu te da se bolje upozna sama destinacija-domaćin. 

Komentari