energetska obnova

Nakon obnove vrijedne 1,08 milijuna kuna službeno otvoren društveni dom Lančić-Knapić

Objavljeno: 13.11.2019. 18:41

Zadnja izmjena: 13.11.2019. 19:07

U ponedjeljak je u ivanečkom prigradskom Mjesnom odboru Lančić-Knapić održana Završna konferencija projekta „Energetska obnova društvenog doma Lančić-Knapić“ sufinancirana sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Grad Ivanec je za projekt obnove društvenog doma Lančić-Knapić iz EU fonda za regionalni razvoj dobio 526 500 kuna te 250 tisuća kuna iz Ministarstva regionalno razvoja. Ostatak od 303 500 kuna osigurao je grad. Društveni dom tako je dobio novi krov, termofasadu, izolaciju, novi sustav grijanja na plin, kompletne nove elektroinstalacije i rasvjetna tijela, dok su na krov postavljeni solarni kolektori za potrošnu toplu vodu.

Gradonačelnik Milorad Batinić istaknuo je da je Grad Ivanec iskoristio povećan priljev sredstava u proračun i dobivena EU sredstva usmjerio u sustavno uređenje ovog društvenog doma, koji je najkorišteniji od svih ovakvih društvenih objekata na gradskom području. Završnoj konferenciji prisustvovao je i potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar koji je istaknuo odličnu suradnju s gradonačelnikom Ivanca i njegovim suradnicima - Tako dugo dok sam u Zagrebu, vrata ovoga ministarstva su vam otvorena, a u ovoj Vladi Ivanec ima prijatelja – poručio je Štromar te nakon toga energetski obnovljen društveni dom u Knapiću proglasio otvorenim.

Komentari