NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Nakon pobjede Intera na Istrom 1961, Varaždin ima priliku preskočiti Istrijane

Objavljeno: 01.02.2020. 17:49

Zadnja izmjena: 01.02.2020. 17:51

Završne pripreme za sutrašnji nastavak sezone na varaždinskom gradskom nogometnom stadionu su u tijeku, a po prvi puta na stadionu će biti i službeno korištena VAR tehnologija.

Ulaznice za susret, 20. kola HT Prve lige između Varaždina i Hajduka, na dan utakmice moći će se kupiti na blagajnama, koje se otvaraju od 10,00 sati, dok se vrata stadiona otvaraju u 13,00 sati. Uz najavu sunčanog vremena, rasprodanu tribinu Zapad Sredina i temperature oko 15 °C očekuje se sutra puni stadion i odlična sportska priredba.

U prvom susretu kola nogometaši Intera jučer su na domaćem terenu protiv Istre 1961 slavili 2:0. Bio je to susret izravnih suparnika varaždinskih nogometaša za ostanak u HT prvoj ligi. Inter je tako pobjegao na četiri boda prednosti ispred Istre i Varaždina, koji imaju po 12 bodova.                          Ovo je bila prva pobjeda ekipe iz Zaprešića u tri ovosezonske utakmice. Jednu su dobili Puležani, jedna je odigrana bez pobjednika, a na početku proljetnog dijela Inter je došao do vrlo važne pobjede i približio se Slaven Belupu na tri boda.

Komentari