pizze, tjestenina i burgeri

Nakon restorana i caffe bara, otvoren je i treći ugostiteljski objekt „Bernarda“

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.02.2020. 18:22

Zadnja izmjena: 21.02.2020. 18:29

U Varaždinskim Toplicama otvoren je još jedan ugostiteljski objekt koji će obogatiti turističko-gastronomsku ponudu grada i to ne samo u raznovrsnosti već i u originalnoj ponudi. Nakon restorana i caffe bara, otvoren je i treći ugostiteljski objekt „Bernarda“ u kojem se nude pizze, tjestenina i burgeri.

Bernarda Cecelja je istaknula da je otvorenje trećeg ugostiteljskog objekta nastavak njezine topličke turističke priče. – U ovoj našoj pizzeriji nudimo široku paletu jela, od različitih vrsta tjestenina, sve ručno rađeno od domaćih proizvoda. Imamo i lazanje, burgere, mesne i riblje, a tu su i različite vrste pizza čiji je način pripreme zaštićen, a mi smo i patent prijavili za tu vrstu pripreme hrane. - rekla je Bernarda Cecelja.

Kako dodaje, tu su i smještajni objekti. - Imamo 22 sobe, tri luksuzno opremljena apartmana, a kad se još dovrši i hotelski dio imat ćemo zaista kompletnu ponudu, 60-ak soba sa 120 ležajeva sa svim mogućim terapijama, wellnesom i uz veliku i raznoliku gastronomsku ponudu. Tu smo zaista inovativni, ne samo iz proizvodnje, nego se to prebacuje i u ovaj turistički dio – izjavila je Bernarda nakon otvorenja zahvalivši djelatnicima i suradnicima na prepoznavanju i provođenju ideja u djelo.

Na otvorenju je bila i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković. – Tijesto za ove vrhunske pizze rađeno je s našom topličkom termalnom vodom i to je doista posebnost i dodatna vrijednost za Varaždinske Toplice. Uz stručni skup koji se održava u našem gradu, a na kojem govorimo o termalnim vodama, njihovoj prošlosti i budućnosti, termalna je voda sada i u novoj ulozi, stoga doista zahvaljujem gospođi Bernardi što se usudila na takav iskorak i odlučila termalnu vodu upotrijebiti za izradu pizza. – dodala je Ratković zahvalivši domaćoj poduzetnici koja ulaže u razvoj Varaždinskih Toplica.

Kako ističu u ugostiteljstvu „Bernarda“ cijene će biti prihvatljive, a usluga na razini, što je već prepoznatljivo u poslovanju pod imenom „Bernarda”. Radno vrijeme ugostiteljskog objekta „Bernarda“ – pizza, pasta, burger je od 12 do 23 sata.

Komentari