povodom dana općine

U općini Cestica nakon tradicionalnog sportskog susreta umirovljenika uslijedila i fešta

Objavljeno: 13.09.2018. 16:11

Zadnja izmjena: 13.09.2018. 16:36

Povodom Dana Općine Cestica, koji se slavi 14. rujna, Udruga umirovljenika općine Cestica ove srijede u 15 sati priredila je tradicionalni sportski susret umirovljenika u kuglavnju, pikadu, šahu i streljaštvu.

Inače, natjecanje je održano pod pokroviteljstvom općine Cestica, a uz umirovljenike iz Cestice na susretu su sudjelovale i ekipe iz Gornjeg Kneginca, Trnovca, Sračinca i Varaždina, te gosti iz slovenskih općina Ormož i Zavrč. 

U pikadu najbolji je bio Trnovec, a u streljaštvu pehar za prvo mjesto pripao je ekipi iz općine Sračinec. U "visećoj kuglavni" prvo mjesto pripalo je gostima iz Ormoža. U natjecanju ekipa u šahu najbolji je bio Varaždin.

Dobrodošlicu gostima iz susjednih općina i čestitke na dobroj organizaciji rukovodstvu i članovima Udruge umirovljenika općine Cestica uputio je načelnik Mirko Korotaj, a podjeli pehara i zahvalnica bio je prisutan  i zamjenik načelnika Žarko Rodeš, predsjednik Vijeća Darko Majhen te potpredsjednik Vijeća Vlado Hip. Uz Milana Boraka, predsjednika Udruge umirovljenika općine Cestica proglašenju pobjednika bili su prisutni i voditelji pojedinih sekcija, Štefanija Borak, Štefica Lazar i Stjepan Mihin.

Tradicionalni susret umirovljenika održan je u prostorijama Udruge umirovljenika općine Cestica i dvorani društvenog doma u Gornjem Vratnu. Nakon podjele pehara i zahvalnica uslijedila je zakuska koju su pripremile članice Udruge, a druženje je uz pjesmu i ples nastavljeno do kasnih noćnih sati.

Komentari