Sportski spektakl

Nakon tri godine u Varaždinske Toplice vraća se Mars Springs turnir

Objavljeno: 01.03.2023. 17:12

Zadnja izmjena: 01.03.2023. 18:46

Nakon pune tri pandemijske godine, šareni discovi ponovno će zavladati šumskim terenom Jupiter's Shade u Varaždinskim Toplicama.

Ove subote na disc golf teren u Lječilišnom parku u Varaždinskim Toplicama ponovno će se održati Mars Springs turnir čime će hrvatski i svjetski disc golferi otvoriti novu, proljetnu sezonu. Organizatori, varaždinska tvrtka Lagoda, ističu kako ih veseli što će, nakon tri godine pauze zbog epidemioloških mjera, građani Varaždinskih Toplica ponovno moći uživati u sportu koji iz godine u godinu u Hrvatskoj i svijetu stječe sve veću popularnost.

- Pozdravljamo i podržavamo sva sportska događanja na području našeg Grada, pa tako i ovaj turnir koji će, vjerujem, okupiti velik broj ljubitelja disc golfa i sasvim sigurno zainteresirati neke nove pojedince da se njime počnu baviti – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Mars Springs turnir održat će se u subotu s početkom u 9 sati, a prva runda na rasporedu je u 10:30 sati. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 16:45 sati.

Komentari