Naselja Muričevec i Očura uskoro s novim kanalizacijskim sustavom

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.07.2015. 11:58

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 07:45

Foto: Grad Lepoglava

U Lepoglavi se kraju privode završni radovi izgradnje kanalizacijskog sustava za naselje Lepoglavu te naselja Muričevec i Očura...

Naime, radi se na saniranju oštećenja nastalih prilikom polaganja kanalizacijski cijevi, a u okviru koji se postavljaju asfaltni tepisi u ulicama navedenih naselja u kojima je postavljena kanalizacijska mreža. Tako je ovih dana sanirana Mihanovićeva i Varaždinska ulica u centru Lepoglave, dok bi cjelokupni radovi sanacije i u ostalim naseljima trebali biti gotovi najkasnije do kraja srpnja.

Inače, riječ je o prvoj fazi izgradnje kanalizacijskog sustava vrijednoj više od 8.5 milijuna kuna, a koja je dio projekta izgradnje kanalizacijskog sustava za šire područje naselja Lepoglave vrijednog 70 milijuna kuna.

- To je investicija od preko 8,5 milijuna kuna, koju smo realizirali zajedno s Hrvatskim vodama i tvrtkom VARKOM, kojoj je Grad Lepoglava dao na upravljanje sustav odvodnje na gradskom području. Očekujem proširenje radova i to putem aglomeracije grada Lepoglave odnosno aglomeracije sliva rijeke Bednje, a koju će Hrvatske vode realizirati uz potporu Europske unije – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, koji je zajedno s predsjednicom Mjesnog odbora Lepoglava – Marijom Ribič, obišao završne radove postavljanja asfaltnog tepiha u Mihanovićevoj ulici u Lepoglavi.

Komentari