Nastavak radova

NASTAVAK AGLOMERACIJE Čehok obišao radove u Črncu Biškupečkom

Objavljeno: 07.09.2019. 13:31

Zadnja izmjena: 07.09.2019. 13:49

Nakon godinu dana ponovno su započeli radovi na najvećem infrastrukturnom komunalnom projektu u Varaždinu - aglomeraciji, a radove u Črncu Biškupečkom danas je obišao gradonačelnik Čehok.

Tom je prilikom gradonačelnik Čehok istaknuo kako je ovo trenutno i najveći europski projekt u Hrvatskoj te se ujedno i ispričao građanima na zaustavljanju radova.

- Ovo je ne samo najveći infrastrukturni komunalni projekt Grada Varaždina, nego uopće najveći komunalni projekt u ovom dijelu Hrvatske i najveći europski projekt u Hrvatskoj u ovom trenutku. Nažalost, postojala je sumnja u sukob interesa zbog grešaka bivših uprava, međutim mi smo to otklonili. Natječaj je prošao i radovi se nastavljaju. Ispričavam se građanima na čekanju no to nije nešto na što smo mi mogli utjecati jer su radove zaustavile Hrvatske vode kao kontrolno tijelo - rekao je gradonačelnik te dodao kako su rokove sada skratili.

- Rokovi nisu više 36 mjeseci nego su godinu dana, tako da će građani svakako doći na svoje jer će biti napravljeno u roku u kojem je i prvotno zamišljeno - rekao je Čehok.

Za radove je zadužena GK Grupa ,a predsjednik uprave Robert Gotić istaknuo je kako su ovoga puta okupili domaće ljude. - Vidi se da smo krenuli maksimalnim intenzitetom, trebamo nadoknaditi godinu dana. Okupili smo domaće ljude i silno nam je stalo da se taj projekt dovrši na vrijeme. Projekt ostaje u našim rukama, radit će ga domaća operativa i to je najbolja garancija da će se odraditi kako treba - rekao je Gotić.

Komentari