ČETVRTA NL ČAKOVEC - VARAŽDIN

Nastavak natjecanja u Četvrtoj NL Čakovec - Varaždin obilježit će brojna pojačanja

Objavljeno: 06.03.2020. 14:07

Zadnja izmjena: 06.03.2020. 14:11

Ovaj vikend igraju se susreti 14. kola Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin. Prvo "proljetno" kolo donisi i nekoliko zanimljivih susreta.

Već u subotu, 7. ožujka igraju Ivančica i čakovečka Sloga. Dzgoplasirana Ivančica u nastavak prvenstva kreće as velikim entuzijazmom, a prvi test trebala bi biti jedna od slabijih međimurskih ekipa. Sloga je na dvanaestom mjestu s 12 bodova, dok ih je Ivačica skupila 27, te u pozitivnoj atmosferi dočeku susret. Ekipa jedva čeka da se pokaže i dokaže pred svojim navijačima.   

U drugom subotnjem susretu, Jalžabet gostuje u Novom Selu Rok kod ekipe Omladinca. Ekipa NK Jalžabet putuje u Novo Selo Rok gdje ih očekuje ekipa NK Omladinac u 14. kolu Četvrte NL Čakovec - Varaždin. Jalžabet se nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova, dok je Omladinac pretposljednji s 13 bodova. Domaćni su se u ziskom prijelaznom roku pojačali s dva mlada igrača iz NK Međimurje, no i momčad Jalžabeta pojačana je u odnosu na jesenski dio natjecanja. 

Tri županijska derbija

U nedjelju u Donji Kućan ekipi Zelengaja dolazi u goste Mladost Komet iz Preloga. Pojačani i osvježeni Zelengaj, koji se nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa svega tri boda na svom kontu, dočekuje Preložane koji su jesenski dio sezone završili na desetom mjestu s trinaest osvojenih bodova. Bit će to veliki ispit za obje momčadi pa se očekuje iznimno zanimljivi susret.

Prvi derbi u nastvaku prvenstva odigrat će četvrtoplasirani Nedeljanec i petoplasirani Međimurec. Dobro pripremljena ekipa iz Nedeljanca spremna je na obranu četvrte pozicije i jedva čeka susret s izravnim konkurentom. Gosti dolaze u dosta izmijenjenom sastavu jer je tijekom prijelaznog roka bilo prometno u ekipi Međimurca. Jeslu li pogodili s novim igračima, i jesu li se stigli uigrati saznat ćemo u nedjelju.

Županijski derbi odigrat će Dubravka-Zagorac i Bednja. U Turčinu će se susresti Dubravka-Zagorac, koja s devetog mjesta i sa 14 bodova kreće u nastavak sezone i prvoplasirana Bednja koja je uvjerljivo osvojila naslov jesenskog prvaka s čak 32 osvojena boda. Koliko će se razlika na prvenstvenoj ljestvici odraziti i na terenu vidjet ćemo u nedjelju.

Od ostalih susreta zanimljiv će biti međimurski derbi Dinamo (D) i Nedelišće, u kojem će domaćini htjeti pokazati kako su nezasluženo na pretposledjnjem mjestu. U još jednom međimurskom derbiju sastaju se Mladost (SM) i Dinamo (P).

Susreti 14. kola Četvrte NL Čakovec - Varaždin

Subota, 7. ožujka s početkom u 15,30 sati

  • Ivanec: Ivančica - Sloga(Č)
  • Novo Selo Rok: Omladinac(NSR) - Jalžabet

Nedjelja, 8. ožujka s početkom u 15,30 sati

  • Sveta Marija: Mladost(SM) - Dinamo(P)
  • Kučan Donji: Zelengaj - Mladost Komet
  • Domašinec: Dinamo(D) - Nedelišće
  • Nedeljanec: Nedeljanec - Međimurec
  • Turčin: Dubravka-Zagorac - Bednja

Komentari