'otvoreni podrumi'

Nastavlja se Urbanovo: Međimurske vinarije ovog vikenda otvaraju svoje podrume

Objavljeno: 21.05.2024. 18:59

Zadnja izmjena: 21.05.2024. 19:01

Nakon Festival Pušipela u Štrigovi, ovog vikenda sve ljubitelje vina i gastronomske ponude u Međimurju očekuje nastavak manifestacije Urbanovo 2024.

Kako ističu organizatori, slijedi još jedan uzbudljiv vinski vikend jer vinari otvaraju vrata svojih podruma. Najbolja vina, zanosni okusi lokalnih jela pripremljenih s ljubavlju i pažnjom te atmosfera puna zabave čekaju sve posjetitelje na Otvorenim podrumima koji će se održati u petak, 24. svibnja i subotu, 25. svibnja.

- Dođite i istražite skrivena blaga Međimurske vinske ceste, uronite u netaknutu prirodu i prepustite se gostoprimstvu vinarskih obitelji koje će vas srdačno dočekati. Uz to, raznolik zabavni programi koji vinarije pripremaju stvorit će ritam i atmosferu koja će vas potaknuti na veselje i ples - poručuju.

U petak svoja vrata otvaraju vinarije: Cmrečnjak, Dvanajščak Kozol, Hažić, Kocijan, Kojter, Preiner i Štampar. U subotu pak posjetitelji mogu obići vinarije: Cmrečnjak, Dvanajščak Kozol, Hažić, Horvat, Kerman, Kocijan, Kojter, Kossi, Medenjak, Novak, Preiner, St. Jerome i Štampar. Detaljni program Otvorenih podruma možete pronaći ovdje

Komentari