općina maruševec

Nastavljaju se ulaganja u sportsku infrastrukturu na području Općine Maruševec

Objavljeno: 12.04.2023. 10:19

Zadnja izmjena: 12.04.2023. 10:26

Županijski nogometni savez Varaždin nogometnom klubu Omladinac iz Jurketinca odobrio je sredstva za obnovu klupskih prostorija - svlačionica.

Radi se projektu za koji će Općina Maruševec i ŽNS Varaždin uložiti financijska sredstva i poboljšati sportsku infrastrukturu kroz adaptaciju svlačionica NK Omladinac Jurketinec što uključuje zamjenu postojećih vodovodnih instalacija, skidanje starih i postavljanje novih keramičkih pločica te vodonepropusni premaz te uređenje zidova.

Projektni prijedlog su Nogometni klub Omladinac i Općina Maruševec prošle godine prijavili na natječaj Županijskog nogometnog saveza Varaždin, u vrijednosti preko 11.500 eura, te je nakon toga ŽNS Varaždin donio odluku o sufinanciranju radova u visini 4 tisuće eura, dok će razliku iznosa pokriti Općina Maruševec.

- Drago mi je što je potrebne investicije u sportsku infrastrukturu na području Općine Maruševec prepoznao i ŽNS Varaždin te ih u zadnjih godinu dana podržao s 10 tisuća eura. Naši klubovi NK Omladinac i ŠNK Rudar 47 natječu se u 3. Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin, nalaze se u gornjem dijelu tablice i teže prema što boljem plasmanu kroz svoje rezultate i redovite treninge. Tako i Općina teži prema boljoj opremljenosti klubova te ulaže u sportsku infrastrukturu da bi sportašima, poglavito mlađoj populaciji osigurala što bolje uvjete za bavljenje sportom - rekao je načelnik Općine Mario Klapša.

Komentari