općina cestica

Nastupi domaćih DJ-eva i kokteli - evo što vas očekuje ove subote u Cestici

Objavljeno: 15.06.2022. 19:19

Zadnja izmjena: 15.06.2022. 19:19

Udruga mladih HiperAKTIVNI Cestica slavi svoj deveti rođendan te poziva građane da im se pridruže 18. lipnja u 20 sati, uz bogat glazbeni program, kod skloništa iza OŠ Cestica.

U 21 sat počinje večernja svirka varaždinskog glazbenika Davida Magdića, a u 23 sata preuzimaju poznati cestički DJ-evi - DJ Voltair i DJ Inpax. Također, da rashlade vrući početak ovog ljeta, organizatori navode kako u ponudi imaju različite koktele za koje su zaduženi Monaco Crew iz Caffe bar Monaca. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

David Magdić je kantautor, pjevač, gitarist i producent. Uz nacionalne singlove koji su ušli na radijske i TV top ljestvice, zadnje Davidovo globalno izdanje "Just Say Hello" trenutno je broj 1 na najvećem azijskom streaming servisu "Kugou Music" te također bilježi i višemilijunske preglede na TikToku. 

DJ Voltair aktivan je na sceni od 2016. godine. Nastupao je u mnogim klubovima, na festivalima (Forestland, Shelterfest, X Music Festival, Purple Fest) u jugoistočnoj Europi. 

Sašo Kranjc, poznatiji pod umjetničkim imenom DJ Inpax svoj interes prema glazbi počinje pokazivati 2019. godine. Nastupao je u noćnim klubovima, lokalnim barovima i na privatnim zabavama. U svojim setovima okuplja populaciju zaintrigiranu tech-house i techno scenom.

Komentari