darovi za bebe

Natalija Martinčević posjetila i darivala malog Gabriela, prvu bebu rođenu u 2020. godini

Savjetnica župana Natalija Martinčević danas je u OB Varaždin posjetila i darivala prvu bebu rođenu u novoj 2020. godini.
Objavljeno: 02.01.2020. 11:01

Zadnja izmjena: 02.01.2020. 13:16

Foto: Dario Jurčević

Savjetnica župana Natalija Martinčević danas je u OB Varaždin posjetila i darivala prvu bebu rođenu u novoj 2020. godini.

Prva beba rođena ove godine u Varaždinskoj županiji je Gabriel Evačić koji se narodio u 00:12 sati, dok se za svega nekoliko minuta rodila još jedna beba.

Kako je istaknula Natalija Martinčević prilikom darivanja, ove godine se novorođene bebe dobit će simbolični županijski dar - Varaždinska županija tradicionalno svake godine daruje prvu novorođenu bebu. Ove godine to je mali Gabriel. Uz one tradicionalne poklone koje dajemo svake godine, imamo i jedno posebno iznenađenje koje će dobiti sve bebe, ne samo ona prva. To je jedan krasan body i jastučić sa motivima našeg slikara Ivana Rabuzina. Sve bebe darove će dobiti odmah u bolnici tako da se mi radujemo novim bebama - rekla je Martinčević.

Uz nju, darivanju su prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Lovorka Horvat u pratnji ravnatelja Opće bolnice Varaždin Nenada Kudelića i voditeljice Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće Bolnice Varaždin Ivane Risek.

Komentari