ČESTITKE NK VARAŽDIN

Ne prestaju stizati čestitke igračima i upravi NK Varaždin na povijesnom rezultatu!

Objavljeno: 19.05.2019. 17:27

Zadnja izmjena: 19.05.2019. 17:50

Na adresu NK Varaždin ne prestaju stizati čestitke povodom osvojenog prvog mjesta u 2. HNL, kolo prije kraja sezone i izravnog plasmana u 1. HNL.

Još se nisu slegli dojmovi nakon jučerašnje utakmice, koju su jako emotivno doživjeli i igrači i uprava kluba te svi navijači i ljubitelji nogometa u Varaždinu. Zajedničko spontano slavlje igrača i navijača na tetrenu danas prenose svi hrvatski mediji kao dokaz da sport u Hrvatskoj još uvijek može biti ona spona koja veže i veseli ljude. Svi izvještaji i komentari su napisani u pozitivnom tonu jer tijekom sezone nije bilo nepretencionzih izjava niti omalovažavanja protivnika, već naprotiv govorilo se samo o radu i trudu koji treba uložiti ukoliko se želi postići zacrtani cilj. 

Varaždin od prije ima status sportskog i nogometnog središta koje svi doživljavaju sa simpatijama, bez nepotrebnih podjela i animoziteta. Zato ne čudi da čestitke stižu sa svih strana od nogometnih klubova, udruga i saveza do pojedinaca od kojih izdvajamo Marka Roga, Željka Krajana, Istoka Rodeša, Branka Ivankovića, Ognjena Vukojevića i drugih poznatih sportaša i priznatih sportskih trenera i djelatnika. Međutim, među navijačima Varaždina ima i lica s estrade, pa tako nije bilo neuobičajeno tijekom sezone na utakmici vidjeti i varaždinsku pjevačicu Zsa Zsa koja se i danas oglasila sa čestikom. 

Malo tko je ostao ravnodušan na uspjeh i iskreno slavlje i veselje igrača i navijača te je tako ovaj povijesni uspjeh NK Varaždin ponovo ujedinio sve Varaždince u slavlju pobjede i povratku prvoligaškog nogometa u Varaždin. 

Komentari