otvara se i klizalište

NE PROPUSTITE Danas se otvara Advent u Ivancu - evo kakva vas ponuda čeka

Objavljeno: 14.12.2019. 18:03

Zadnja izmjena: 15.12.2019. 08:56

Po prvi puta, Grad Ivanec ove godine organizira manifestaciju Advent u Ivancu, a otvaranje iste očekuje se sutra u 17 sati.

- Sve zainteresirane, male i velike, pozivamo da se u centru grada okupe u nedjelju, 15. prosinca, nešto prije 17 sati, a Advent će zajedničkim odbrojavanjem biti otvoren točno u 17 sati, paljenjem blagdanske rasvjete i otvaranjem klizališta ispred Gradske vijećnice. - poručili su iz Grada.

Odmah nakon otvaranja manifestacije, svi zainteresirani moći će ući na klizalište i upustiti se u prvu avanturu na ledenoj površini od 250 m2.  Klizalište će od ponedjeljka do petka raditi od 11 do 21 sat, subotom od 9 do 23 sata, nedjeljom od 9 do 21 sat, dok će za Božić i Novu godinu raditi od 15 do 22 sata.

Što se tiče ponude, ugostitelja ponuda biti će bogata, od različith pića do jela poput kobasica, hamburgera, fritula i kokica. U božićnoj kućici  "Čarolija Božića" djeca se mogu družiti sa tetama i stričekima iz Dječjeg vrtića Ivančice i Bambi, te sa Djedom Božićnjakom. Tijekom cijelog trajanja manifestacije prigodne pučke božićne pjesme te blagdanske skladbe u modernijim obradama izvodit će članovi gradskih kulturnih udruga, učenici Glazbene škole i župski zborovi.

Komentari