za zakladu Vita

NE PROPUSTITE U petak na Stančićevom trgu puštanje lampiona dobrih želja

Objavljeno: 18.12.2019. 13:47

Zadnja izmjena: 18.12.2019. 13:52

Ovoga petka nastavlja se humanitarna priča koja je započela prošle godine. Naime, i ove će se godine na Stančićevom trgu održati puštanje lampiona dobrih želja.

Radi se humanitarnoj akciji gdje se kupovinom lampiona, odnosno donacijom, sva prikupljena sredstva doniraju Zakladi Vita, udruzi koja se brine za djecu oboljelu od malignih i drugih teških bolesti, a čiji je osnivač Varaždinska županija. 
- Uz Puštanje lampiona dobrih želja učinite dobro djelo i pomognite onima kojima je to najpotrebnije. Potaknimo osmijehe i vratimo nadu na lica mališana i njihovih roditelja - poručili su organizatori.

Svoje lampione možete nabavite na Stančićevom trgu u Christmas House-The Snowman  svaki dan od 17-20 sati. S obzirom na to da se radi o donaciji, cijena lampiona ne postoji, već se u kutiju ubacuju donacije za Zakladu Vita. Za glazbeni dio biti će zadužena Irma Dragičević. U slučaju jakog vjetra događaj će se odgoditi na alternativni datum, a finalna odluka znati će se u petak u 15 sati. Sve informacije pratite na Facebook stranici događaja.

Komentari