Novi NK Varaždin: Bivši tenisač, odbojkaš i rock bubnjar glavne zvijezde

Objavljeno: 20.06.2012. 13:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

NK Varteks, danas poznatiji kao NK Varaždin, nekad je bio ponos i dika Varaždina, a ovih je dana dodirnuo dno. Riječ je o "bolesniku na aparatima pred isključenjem“ no skupina entuzijasta još uvijek pokušava spasiti što se spasiti može. Čelni ljudi NK Varaždin osnovali su naime prije nekoliko mjeseci novi klub pod nazivom NK Varaždin- Škola nogometa Varaždin i prijavili ga u Županijski nogometni savez. Sada od Županijskog saveza traže da ih "ubaci" u 1. ŽNL kako bih ih nakon toga HNS  pokušao "ugurati" u 3. HNL.

Predsjednik novog kluba je odvjetnik NK Varaždina Zoran Vidović.

- Cilj je da se kroz taj klub pomogne NK Varaždinu koji je pod suspenzijom te da se nastavi sa tradicijom profesionalnog nogometa u Varaždinu i regiji - rekao nam je predsjednik NK Varaždin- Škole nogometa Varaždin Zoran Vidović.

Predsjednik novonastalog kluba istaknuo je da su dobili podršku Grada i Županije te da se nadaju da će naći naklonost i u Županijskom nogometnom savezu Varaždin.

- Prema pravilniku o natjecanju Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza može odlučiti u kojoj će ligi igrati novonastali klub. Nadamo se da će nam biti omogućen nastup u 1. ŽNL - rekao je Vidović.

Ako Županijski nogometni savez odluči da će NK Varaždin- Škola nogometa Varaždin igrati u 1. ŽNL, Izvršni odbor HNS može „ubaciti“ potonji klub u 3. HNL Sjever na mjesto Nedeljanca koji će od iduće sezone igrati u 1. ŽNL.

Zanimljivo je također da je NK Varaždin- Škola nogometa Varaždin registirao četrnaestoricu igrača, a među njima ima odbojkaša, konobara, glazbenika, no tu su i dvojica koji u nogama imaju prvoligaškog i trećeligaškog iskustva.

Zanimljivo će biti vidjeti Hrvoja Ivankovića kako čuva vrata, u središnjici Domagoja Ivankovića, a kako će se ostali snaći na travnatim terenima vidjet ćemo.

Među ostalim igračima su naime i bivši tenisač 50-godišnji Pero Canza, bubnjar benda Jam Ritual Matija Burek, voditelj marketinga centra TTS Robert Magić, odbojkaški trener Tomo Paun...

Popis registriranih igrača NK Varaždin - ŠN Varaždin:

Matija Burek 35/1

Mladen Petrić 35/1

Zoran Cvrkalj 35/1

Robert Magić 35/1

Luka Žnidarić 35/1

Tomo Paun 35/1

Darko Vlahović 35/1

Tihomir Sadibašić 35/1

Nikola Bakšaj 35/1

Domagoj Bodlaj 35/1

Zoran Šanjek 35/1

Ivor Vlahović 35/1

Pero Martinec 35/1

Domagoj Ivanković (Sloboda Varaždin) 34/1

Hrvoje Ivanković (Varaždin Varaždin) 34/1

Komentari