'ovako se čuva naše mjesto'

Foto - Nekoliko stotina mještana Općine Trnovec Bartolovečki odazvalo se ekološkoj akciji

Objavljeno: 23.04.2023. 09:14

Zadnja izmjena: 23.04.2023. 11:17

U sklopu obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki, u subotu, na sam Dan planeta Zemlje, održana je ekološka akcija kojoj su se odazvali brojni mještani, njih nekoliko stotina.

Naime, na više lokacija u Općini, u svim naseljima, odnosno po svim mjesnim odborima, organizirano je prikupljanje otpada, čišćenje okoliša, sadnja cvijeća, uređenje zelenih površina. U akciji su sudjelovali članovi mjesnih odbora, udruge, vatrogasci, mještani i osnovnoškolci.

- Zaista sam oduševljena odazivom mještanki i mještana u svim našim naseljima. Njih nekoliko stotina odazvalo se ekološkoj akciji, što je samo dokaz koliko je svakome ponaosob stalo do općine, do prirode, do zaštite okoliša. Akcija je održana u svim mjestima - od Trnovca preko Bartolovca, Žabnika do Štefanca, Šemovca i Zamlake. U svakom naselju akcija se provodila na više lokacija - izjavila je načelnica Općine Verica Vitković koja je obišla sve lokacije te zahvalila mještanima na zaista odličnom odazivu. Poručila je da su svi zajedno poslali poruku kako se voli i čuva mjesto gdje živiš - rekla je načelnica Verica Vitković.

Komentari