GRAD NOVI MAROF

“Nemirni uMirovljenici” - radionica kreativnog pisanja kratke priče

Objavljeno: 07.04.2021. 19:13

Zadnja izmjena: 07.04.2021. 19:15

U Novom Marofu na rasporedu je druga književna večer u okviru projekta “Nemirni uMirovljenici”, koju organiziraju Udruga umirovljenika Novi Marof i Pučko otvoreno učilište Novi Marof, a koja će se održati u petak, 9. travnja u 18,00 sati u velikoj dvorani Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” Novi Marof.

Druga književna večer dio je radionice Kreativno pisanje. Uz gosta Miroslava Mićanovića, pjesnika, pripovjedača, esejista i književnog kritičara, voditeljica radionice Tatjana Ruža ukratko će ispričati kako je prošlo prvih 10 od 16 radionica, a priče polaznika radionica pročitat će Sunčica Križan Kadi.

Pozivaju se svi ljubitelje kratkih priča, kao i sve umirovljenike da dođu i svojim dolaskom podrže aktivnost kreativno pisanje. Događanje se organizira u skladu s epidemiološkim mjerama za sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

Projekt „Nemirni uMirovljenici“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020, Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Pridruži se – Aktivni u mirovini“ Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Komentari