radni sastanak

Nenad Horvatić kod Plenkovića, donio mu primjerak 'Ljubeškog lista'

Objavljeno: 24.12.2021. 10:37

Zadnja izmjena: 24.12.2021. 10:43

Načelnik Općine Ljubešćica, ujedno i član izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, Nenad Horvatić sastao se s premijerom Andrejom Plenkovićem, o čemu je izvijestio na društvenim mrežama.

- Iako je Badnjak, radno je u zgradi Vlade RH. Što smo radili, što planiramo raditi Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković mogao je osobno pogledati u najnovijem broju Ljubeškog lista. Uz zahvalu, ali i punu potporu Vlade RH nastavljamo u realizaciji naših projekata - objavio je Horvatić uz fotografiju s Plenkovićem na Facebook-u.

Podsjetimo, općinsko vijeće donijelo je proračun za 2022. godinu vrijedan 8,65 milijuna kuna, pri čemu je istaknuto kako će se održavanje groblja povjeriti Poduzetničkom centru Ljubešćica, a uslužne komunalne djelatnosti ukopa pokojnika obavljat će Novokom.

Općina Ljubešćica nedavno je potpisala i Ugovor o darovanju nekretnine s Varaždinskom županijom, čime kreće u izgradnju "Zone centralnih sadržaja" koja će sadržavati sportsko-poslovni kompleks vrijedan 25 milijuna kuna. 

Ove je godine također dovršen projekta komunalnog opremanja Poduzetničke zone Ljubešćica vrijedan 8 milijuna kuna, prilikom čega je u Općini boravio i državni vrh - predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

 

Komentari