TRIATLON KLUB VARAŽDIN

Neumorni varaždinski tratlonci osvajali medalje u produženom vikend natjecanju

Objavljeno: 03.09.2020. 18:38

Zadnja izmjena: 04.09.2020. 08:50

Triatlon liga nastavljena je u organizaciji Zagrebačkog triatlon saveza i to za državno prvenstvo, a odvijalo se na Jarunu.

Utrka u sprint triatlonu počela je u najtoplijem dijelu dana u 13 i 15. Voda vruća, zrak usijan i sparan, u hladu 33 stupnjeva. A sunce je nesmiljeno pržilo. Koliko je bilo teško, posebno na trčanju, mnogi su na 5 km prohodali.

Članovi TK Varaždin uz tri nastupa osvojili su tri medalje. Ukupno na triatlonskom događanju bilo je 350 natjecatelja, na sprint triatlonu 102.  Varaždinci su svi stigli u limitu trke i poredali se: Tumpić M70, apsolutno 87, prvi u kategoriji, Sir M60- 84, treći u kategoriji i Pichler prvi u M65. 

Neumorna trojka, vikend završili na Aquacity ligi u sprint triatlonu Pichler je jedan od rijetkih triatlonaca koji je na duatlonu uvijek imao bolje vrijeme u trećem segmentu. Tumpić i Sir također su nastupili u nedjelju ali na supersprintu. No, trojka je imala i produženi vikenda, pa su ga u utorak završili na Cros ligi Globetka u Čakovcu. Po kategorijama Tumpić i Pichler prvi, Sir sedmi. 

Komentari