Savate kluba „OMEGA“

Neven Bosilj u Gradskoj vijećnici ugostio Ines Leskovar i Patrika Grđana

Objavljeno: 30.08.2021. 12:33

Zadnja izmjena: 30.08.2021. 12:33

Kolekcija vrijednih memorabilija koje svjedoče o velikim uspjesima varaždinskih sportaša, danas je obogaćena za dres Savate kluba „OMEGA“ koji su potpisali Ines Leskovar i Patrik Grđan.

Na prijemu u Gradskoj vijećnici kojeg je u njihovu čast priredio gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, uz Ines koja je nedavno osvojila Svjetski kup u savate boksu te Patrika koji se borio u finalu Svjetskog prvenstva u savateu, dres su potpisali također njihovi treneri Miljenko Rožmarić i Emerik Večerić. Uz čestitku gradonačelnika na odlučnim rezultatima, na prijemu je bilo riječi o osiguravanju adekvatnih uvjeta za kvalitetan trening mnogobrojne talentirane djece zainteresirane za borilačke sportove.

Inače Ines Leskovar je višegodišnja prvakinja države u savate boksu, a nastupa i u boksu (olimpijskom). Ona je prošlogodišnja, juniorska prvakinja svijeta u savate boksu assaut. Osim toga je ove godine upisala vojnu akademiju, gdje u jesen nastavlja svoje školovanje, a bit će joj omogućeni i daljnji treninzi i nastupi u reprezentaciji.

Patrik Grđan je osvojio drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u u austrijskom Weizu svom prvom nastupu za Reprezentaciju u savate boksu. Osmerostruki je prvak Države u savate boksu, A nastupa u combatu, precombatu i assautu. Prošle godine prvak Države u boksu (junior) i proglašen za najboljeg tehničara na prvenstvu, nastupa i u kick boxingu gdje je višestruki prvak Države.

Komentari