Neven Vukman pomoć Varaždincima u borbi za ostanak?

Objavljeno: 09.12.2011. 15:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Denis Lovrović_Novi List

NK Varaždinu prošlog vikenda završio je jesenski dio prvenstva, a Varaždinci su se bacili na dovođenje novih pojačanja. U nogometnim kuloarima spominjalo se ime Nevena Vukmana koji nije zadovoljan svojim statusom u Rijeci, a bivši igrač Varaždinaca istaknuo je da je sve moguće...

Neven Vukman prošao je varteksovu školu nogometa, a za seniorsku ekipu Varteksa igrao je sedam godina zabilježivši 107 nastupa u kojima je zabio osam pogodaka. Ljubav između Vukman i Varteksa pukla je 2009. kad je otišao u Karlovac da bi godinu potom otišao u Rijeku.

Vukman, bivši mladi i senorski reprezentativac ove sezone nije se baš naigrao u Rijeci, a uskoro bi trebao postati slobodan igrač.

Direktor Varaždina Zlatko Ivanković dovođenje Vukmana naveo je kao moguće.

- Ova akvizicija je moguća. Kontaktirali smo Vukmana, on treba još riješiti svoju situaciju u Rijeci pa ćemo više znati u ponedjeljak- istaknuo je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Vukman demantira da je iz varaždinskog kluba s bilo kim komunicirao, a povratak navodi kao moguć.

- Iz kluba me nitko nije kontaktirao, a što se tiče povratka sve je moguće- rekao je Neven Vukman.

Dolazak Vukmana pojačao bi veznu liniju Varaždinaca gdje u jesenskom dijelu sezone posebno bili tanki, a osim Vukmana klub će probati stupiti u kontakt s Lukom Jagačićem.

Stigao Kuran. Dreven i De Sousa odlaze?

Varaždinci su već u petak napravili prvu akviziciju. Stigao je 23- godišnji stoper Domagoj Kuran iz trećeligaša Neretve. Stoperu Varaždinaca Brazilcu De Sousi koji ima ozbiljne ponude iz Rusije ugovor istječe 31.prosinca ove godine, a dovođenjem Kurana Varaždinci su se osigurali.

Osim De Sousi ugovor 31. prosinca istječe i Drevenu, a hoće li ova dvojica ostati znat ćemo više idući tjedan.

Komentari