Nezavisna udruga mladih pod nazivom (PRO)aktivan u Lepoglavi opet su u akciji. Ovoga puta projektom žele urediti manji dio sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi koji sadrži terene za minigolf, park, ljuljačke, klackalice, tobogane i stolove za stolni tenis.

Da bi se omogućilo nesmetano korištenje terena do nekih većih zahvata, na ovaj način NUM želi terene učiniti privlačnima kako bi se građanima ponudilo više aktivnosti kojima se mogu baviti. Akciju provode volonteri i članovi Nezavisne udruge mladih, a do sad su im se u radovima pridružili i članovi PAS kluba Lepoglava. Volonteri su do sad zamijenili daske na nekoliko klupica, skinuli završnu boju na igralima za djecu, stolovima za stolni tenis i na terenima za minigolf.

Do kraja projekta, čiji je završetak planiran za kraj studenoga, zamijenit će se daske na preostalim klupicama, obojat će se igrala, stolovi za stolni tenis, tereni za minigolf, zamijenit će se daske na klackalicama i ljuljačkama te će se pošljunčati staze u parku za što je šljunak osigurao Grad Lepoglava. Također, planirana je i nabava opreme za stolni tenis i minigolf. Ova je akcija dokaz da su mladi ustrajni u svojim namjerama te da su voljni doprinositi svojoj lokalnoj zajednici.

Ključne riječi: lepoglava, Lepoglava, mladi, num,

Komentari

27.10.2018. 09:05h Zadnja izmjena: 27.10.2018. 09:09