Nikad veći interes za upis na Fakultet organizacije i informatike

Objavljeno: 22.07.2014. 15:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: FOI

Ljetni upisni rok na Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu završava sutra, a već su sada gotovo sva mjesta popunjena.

Kako su priopćili s Fakulteta organizacije i informatike, interes za upis studijskih programa ove godine je izrazito velik.

Upisi se vrše u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih studija „Informacijski i poslovni sustavi“ i „Ekonomika poduzetništva“ te stručnog preddiplomskog studija „Primjena informacijske tehnologije u poslovanju“ (PITUP) - centar Varaždin.

Ukupna upisna kvota na preddiplomskom sveučilišnom studiju „Informacijski i poslovni sustavi“ iznosi 280 studenata. Interes za upis na studij u ljetnom upisnom roku iskazao je čak 1001 kandidat, a pravo upisa ostvarilo je 276 kandidata.

Na  „Ekonomiku poduzetništva“ prijavilo se 999 kandidata, a pravo upisa je ostvarilo njih 150, kolika je bila i raspoloživa kvota.

Na stručni preddiplomski studiju PITUP u svim centrima (Varaždin, Sisak, Križevci, Zabok) prijavila su se 1502 kandidata, pravo upisa ostvarilo je 255 kandidata. Raspoloživa kvota bila je 260 studenata.

Broj nepopunjenih mjesta po pojedinim studijima u ljetnom upisnom roku bit će objavljen nakon završetka upisnog roka.

Prijave za upis na preddiplomske studije u jesenskom upisnom roku provoditi će se putem Središnjeg prijavnog ureda i portala http://www.postani-student.hr/ .

Natječaj za upis u prvu godinu sveučilišnih diplomskih studija informatike i ekonomika poduzetništva bit će raspisan tijekom srpnja, a upisi će se obavljati u rujnu 2014.

Više informacija o upisima i studijima može se naći na internetskim stranicama FOI-ja: http://www.foi.unizg.hr/

Komentari