RAZOČARANI LEON BENKO

Nisu se svi u NK Varaždin pomirili s porazom od Hajduka

Objavljeno: 29.07.2019. 11:07

Zadnja izmjena: 29.07.2019. 11:22

Nakon izjava poslije jučerašnje utakmice između Varaždina i Hajduka stječe se dojam da nitko nije previše razočaran ili nezadovoljan porazom.

Jedino je glasno reagirao Leon Benko, koji je izjavio netom nakon susreta da nije zadovoljan igrom Varaždina na domaćem terenu, pred svojim navijačima.

- Mislim da se nogomet ne kože ovako igrati, možemo imati 500 paseva ali nismo opasni prema naprijed. Razočaran sam. Draže mi je izgubiti 10:0 ali da znam da sam imao tri, četiri "mrtve" šanse nego ovako. Netko bi se trebao zapitati kako igramo. Opet poklanjamo golove. Mislim da je ovo bila sramota, bez obzira na to što je na drugoj strani bio Hajduk, pa nisu oni ekstra klasa, dodao je Leon Benko koji je jučer dobio i nagradu za najbolje ocijenjenog igrača 2. HNL u protekloj sezoni prema ocjenama novinara SN-a. 

Ovu izjavu danas je komentorao i trener Varaždinaca Borimir Perković. - Benko ima dovoljno godina, iskusan je, ima 36 godina, i ima pravo na svoje mišljenje. Sad pitanje je jeli u pravu ili nije. Vruć nakon utakmice ima pravo reći što misli, pomirljivo je dodao Perković.

Komentari