NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Pojačana Ivančica kreće u osvajanje Četvrte NL Čakovec - Varaždin

Objavljeno: 11.02.2020. 08:39

Zadnja izmjena: 11.02.2020. 12:03

Nogometaši Ivančice proteklog su vikenda odigrali u Humu na Sutli svoju prvu pripremnu utakmicu.

Na prozivci se odazvalo 17 igrača seniorsko-juniorske momčadi, od kojih će 24 igrati u seniorskoj i juniorskoj momčadi. Nakon sjajne nogometne jeseni, seniori NK Ivančica su osvojili drugo mjesto na tablici Četvrte NL Čakovec – Varaždin, Ivica Jagetić kao vođa ekipe očekuje da će proljeće donijeti svježinu mladosti i iskustva koja se će se boriti za vrh tablice.

Nakon prvih treninga održana je i prva pripremna utakmica. NK Straža snažan je protivnik, koji se natječe u Četvrte. NL središta Zagrebi i u sastavu od prošle godine ima tri prvoligaška igrača. Utakmicu je Ivančica igrala s kombiniranim sastavom seniora i juniora, bez trojice standardnih igrača te stoga ne iznenađuje pobjeda NK Straže rezultatom 5:2.

Pojačanja

Kada je u pitanju igrački kadar, prijelazni rok još traje, a do sada su u Ivančicu stigla dva pojačanja: Toni Zagoršćak iz NK Varaždina i Zoran Lukavečki kao veliko pojačanje iz austrijskog četvrto ligaša. Gotovo svi igrači iz prethodne sezone ostali su u klubu osim Renata Vrbanića, koji je najavio odlazak.

Zoran Lukavečki bio je član Slobode Tužno kada se natjecala u 3. HNL, Nedelišća i mnogih austrijskih  klubova, standardno je jedan od najboljih malonogometaša iz ovog područja, osvajač ivanečkog turnira dva puta, finalist kutije šibica, finalist Varaždina i mnogi drugih turnira.

Nakon prve pripremne utakmice, idućeg vikenda na rasporedu je nova pripremna utakmica na domaćem terenu gdje nam u Ivanec dolazi naš domaći klub Mladost iz Margečana.

Raspored pripremnih utakmica

  • Subota, 8.veljače - NK Straža 5 : 2 NK Ivančica
  • Subota, 15. veljače - NK Ivančica : Mladost Margečan
  • Subota, 22. veljače - NK Rudar MS : NK Ivančica (u Murskom Središću)
  • Subota, 29. veljače - Sloboda T : NK Ivančica (u Tužnom)

Prva prvenstvena utakmica igra se 7. ožujka u 15,30 sati na domaćem terenu u Ivancu protiv Sloge iz Čakovca.

Komentari