NOGOMETNI KLUB IVANČICA

NK Ivančica se s novim trenerom priprema za još jednu sezonu u Četvrtoj NL Čakovec - Varaždin

Objavljeno: 13.07.2020. 20:06

Zadnja izmjena: 13.07.2020. 20:07

Seniori NK Ivančice pripremaju se za novu sezonu u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin s novim trenerom Miroslavom Mendašem, koji će voditi seniorsku momčad u sezoni 2020/21.

Da se podsjetimo, Seniori NK Ivančice prvenstvo su završili na 2. mjestu na tablici 4. lige pod vodstvom Ivice Jagetića, sa osvojenih 30 bodova jer je zbog COVID19 prvenstvo ranije završilo i nisu odigrane sve planirane utakmice. Prvo mjesto na tablici pripalo je Bednji iz Beletinca sa 36 boda, a treće mjesto Dinamu iz Palovca.

U novu sezonu 2020/21 u Četvrtoj NL ČK-VŽ Ivančica kreće s novim trenerom Miroslavom Mendašom s kojim Ivančica nastavlja borbu za vrh tablice u istom sastavu, što je dodatni pokazatelj zajedništva i ekipnog duha koji donosi sjajne rezultate.

Mendaš ima na raspolaganju ekipa u sastavu: Ivan Vinceković, Josip Vuković, Dario Ribić, Marko Žuliček, Tomislav Jagić, Matija Friščić, Darko Jagić, Dominik Božak, Zoran Lukavečki, Toni Zagorščak, Niko Stolnik, Marget Piskač, Antonio Hehet, Leon Vuglač, Mateo Hehet, Patrik Varga, Elvis Martinčević, Patrik Kramar, Nikola Kolarek, Neven Vukman, Leon Gregur, Eduard Vusić, Karlo Božinić, Mihael Osmanović, Alen Kostanjevec i Nikola Pintarić.

Planirani početak jesenskog dijela prvenstva je 15/16. kolovoza a planirani završetak je 21/22. studeni sa 15. kolom.

U sklopu pripremaNK Ivančica trebala bi odigrati do šest pripremnih utakmica.

Komentari