Nogometni klub „Mladost” Varaždinske Toplice ostvario je svoj cilj: plasirao se u viši rang natjecanja, u 2. županijsku nogometnu ligu.

Nakon početnog cilja nove uprave, vraćanja domaćih nogometaša u klub i navijača na tribine, koji je uspješno savladan, prelazak u viši rang natjecanja predstavljao je sljedeću veliku stepenicu prema usponu. Županijski nogometni savez Varaždin prepoznao je rad, trud i želju ljudi koji vode klub te njihova nastojanja da uzdignu nogomet u Varaždinskim Toplicama na zadovoljavajuću razinu.

- Zbog korone bili smo spriječeni rezultatski pokažemo da smo spremi za viši rang, ali smo na temelju licenciranja Županijskog nogometnog saveza u vrhu njihovih kriterija i zadovoljili smo apsolutno sve što je trebalo da budemo tu gdje jesmo – rekao je predsjednik kluba Dubravko Vuk dodavši kako će opravdati povjerenje saveza.

Županijski nogometni savez pohvalio je NK Mladost kao klub koji je osposobio najveći broj službenih osoba poput predstavnika kluba, fizioterapeuta, voditelja osiguranja i drugih. Velik značaj usponu kluba pridonijela je i suradnja s Gradom Varaždinskim Toplicama koji je prepoznao potencijal te napore koji uprava ulaže u unapređenje nogometa na području grada.

Ujedno, NK „Mladost” s privatnim je sponzorima pokrenuo prije nekoliko mjeseci projekt rekonstrukcije postojećih tribina na kojima će utakmice moći pratiti 200-tinjak ljubitelja nogometa, a izložbeni primjerak postavljen je pored stadiona.

 

 

Komentari

10.08.2020. 18:10h Zadnja izmjena: 10.08.2020. 18:13