NOGOMETNI KLUB NEDELJANEC

NK Nedeljanec odlično startao u proljetnom dijelu sezone a u petak organiziraju 32. Plavo bijelu noć

Objavljeno: 20.03.2019. 10:22

Zadnja izmjena: 20.03.2019. 10:26

NK Nedeljanec ovog petka, 22. ožujka organizira 32. Plavo bijelu noć, tradicionalno okupljanje svih navijača i ljubitelja nogometa i kluba u Nedeljancu.

U prva dva kola proljetnog dijela Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin NK Nedeljance je krenuo vrlo dobro, osvojivši četiri boda. U 16. kolu pobijedili su na svom terenu ekipu Pušćina 2:0, a u prošlom, 17. kolu odigrali su 0:0 na gostovanju kod ekipe Rudara u Murskom Središću. U ovom pozitivnom ozračju i trenutnim plasmanom u sredini prvenstvene ljestvice, na osmom mjestu, očekuju godišnju feštu ali i nedjeljni susret s Bednjom iz Beletinca.

S ekipom iz Beletinca sastat će se tri puta u mjese i pol i to u nedjelju u prvenstu te dva puta u polufinalu županijskog Kupa, 16. travnja i 7. svibnja.  

Uspješno radi i Nogometni centar koji osim mladih iz Nedeljanca okuplja i mlade iz Vidovca i Gojanca. Osim toga u vrijeme zimska pauze uspješno su organizirali po 14. put DPMN Pan Givova kup.

Iz NK Nedeljanec pozivaju sve ljubitelje nogometa i navijače NK Nedeljanec na tradicionalo druženje u petak, 22. ožujka s početkom u 19 sati u hotelu Turist u Varaždinu.

Komentari