Nogometni klub Orač jučer je gostovao u Zaprešiću kod prvoligaša Intera, a u prijateljskoj utakmici Orač je poražen sa konačnim rezultatom od 19:0.

Kako poručuju iz kluba, bez obzira na konačan rezultat ovo je bila jedna od rijetkih prilika za mnoge igrače da osjete kako je to odmjeriti snage sa prvoligaškim klubom te će to ujedno biti i jedan pravi trening za nastavak sezone u koju su krenuli sa stopostotnim pobjedničkim učinkom u prve tri utakmice.

Spomenimo i odličan uspjeh Orača u kupu, gdje su se plasirali u četvrtfinale Županijskog nogometnog kupa te 02. listopada očekuju zanimljiv dvoboj protiv Slobode (Varaždin) za polufinale spomenutog kupa. Orač je trenutno vodeća momčad 2. ŽNL Varaždin sa osvojenih 9 bodova i gol razlikom 11:0. Uprava nogometnog kluba i igrači zahvaljuje se svim sponzorima koji ih godinama prate te Općini Petrijanec kao generalnom podupiratelju i sponzoru kao i treneru Samiru Toplaku.

Početkom godine osvijetljeni dio igrališta Nk Orača energetski učinkovitom rasvjetom, a sve u cilju poboljšavanja uvjeta na terenu. Naime, Općina Petrijanec postavila je nove lampe kako bi seniori ali i mladež Nogomentog centra Orač – Nova Ves imala adekvatne uvijete za treniranje, posebice u zimskom periodu. 

 

Komentari

11.09.2019. 08:59h Zadnja izmjena: 11.09.2019. 09:09