za ljubitelje nogometa

Foto - NK Trakošćan uspješno organizirao 2. Malonogometni turnir Općine Bednja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.06.2022. 16:57

Zadnja izmjena: 19.06.2022. 16:58

Mnogobrojni posjetitelji i ljubitelji nogometa ove su subote uživali u sjajnim potezima i golovima igrača 16 malonogometnih ekipa koje su nastupile na 2. Malonogometnom turniru Općine Bednja., a ovogodišnji turnir organizirao je nedavno osnovani Nogometni klub Trakošćan.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa „Slavek i prijatelji” iz Golubovca koja je u napetom i neizvjesnom finalu svladala ekipu „Furious Express i Pilana Draganić” rezultatom 2:1.

I utakmica za treće mjesto bila je vrlo uzbudljiva, a ekipa „KR BAU” iz Jesenja je nakon preokreta odnijela pobjedu nad ekipom „PORTAL Graditeljstvo” koja je prošle godine bila treća.

Najbolji vratar turnira je Alen Đurman, a najbolji igrač Darko Jagić, obojica članovi pobjedničke ekipe „Slavek i prijatelji”. Najbolji strijelac sa šest postignutih pogodaka bio je Antonio Jamičić iz drugoplasirane ekipe „Furious Express i Pilana Draganić”.

- Izuzetno smo ponosni što već drugu godinu za redom uspijevamo organizirati, sada već respektabilan, turnir u Općini Bednja. Ove godine su naše veselje i ponos još veći jer je organizaciju turnira preuzeo NK Trakošćan. Želimo da ovaj turnir postane tradicija našega kraja - rekao je predsjednik NK Trakošćan Ivan Knez.

Komentari