NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

NK Varaždin bez Daria Jerteca juriša po pobjedu na gostovanju kod GNK Dinamo II

Objavljeno: 12.04.2019. 20:40

Zadnja izmjena: 12.04.2019. 20:41

U 20. kolu 2. HNL Varaždin gostuje u Zagrebu kod druge ekipe Dinama. Prema mjestu na prvenstvenoj ljestvici to bi trebao biti derbi ali s obzirom da druge momčadi prvoligaša često rotiraju postave nikad se ne zna hoće li nastupiti najjači sastav.

Prvi takmac Varaždina za prvo mjesto, Šibenik dočekuje predzadnji BSK. Tako da Varaždin treba s puno koncentracije ući u nedjeljni susret u Zagrebu. Utakmica Dinamo II - Varaždin igra se u nedjelju, 14. travnja s početkom u 14,30 sati. Svi oni koje žele moći će taj susuret gledati i uživo na programu HNTV-a.

Varaždin u Zagreb odlazi nekompletan, nedostajat će u prvom redu Dario Jertec zbog tri žuta kartona, zatim neće biti niti Yokoyame, Ćelića i Posavca zbog ozljeda.

Najveći problem bit će nedostatak Darija Jerteca jer kao kapetan i produžena trenerova ruka na terenu, s autoritetom među igračima i organizator igre nosi dobar dio igre na svojim "leđima". Trener Branko Karačić svjetan je toga i nada se da će naći dobitnu kombinaciju s igračima koji će mu biti na raspolaganju. - Želimo pokazati kvalitetu i ostati na zaostatku od jednog boda za Šibenikom. Želimo da prvenstvo održimo neizvjesnim do samog kraja, a tako će i biti, uvjeren je Karačić.

Međutim, svi još pamte težek poraz Varaždina od Dinama II u jesenskom dijelu sezone od 4:1 pred varaždinskim gledateljima, zato će još teže pasti neigranje Jerteca.

 

Komentari