NK Varaždin dobio pojačanje, ali ne na terenu nego u uredima

Objavljeno: 14.02.2012. 08:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Sportnet

Na sinoćnjoj sjednici Izvršnog odbora NK Varaždina Klub je dobio novog dopredsjednika, koji je odmah najavio i svoju kandidaturu za predsjednika na idućoj sjednici Skupštine, piše Ivana Strahija za Sportnet.

Za novog dopredsjednika NK Varaždina Izvršni je odbor izabrao Borisa Solomuna, privatnog poduzetnika iz Zagreba koji je u posljednjih nekoliko godina prisutan i u gospodarstvu Varaždinske županije.

- U Klub me pozvao direktor Zlatko Ivanković, a za dopredsjednika me predložio predsjednik Zlatko Horvat. Odmah želim naglasiti kako ću se na idućoj sjednici Skupštine, u ožujku, kandidirati za predsjednika, jer nemam baš nikakvu namjeru sjediti na sjednicama Izvršnog odbora. Moj je pristup potpuni angažman i ulaganje svog znanja i truda kojeg imam u ono u što vjerujem - rekao je Solomun ekskluzivno za Sportnet.

Široj javnosti je Solomun postao poznat kao protukandidat Nadanu Vidoševiću na izborima za predsjednika Hrvatske gospodarske komore, kad je zahtijevao promjene u toj instituciji. Nije uspio pridobiti potreban broj glasova, no i dalje radi na poboljšanju uvjeta za poduzetnike, posebno one male i srednje, kroz Hrvatsku poduzetničku inicijativu čiji je predsjednik.

Da misli ozbiljno Solomun je za Sportnet otkrio kako je već zakazao sastanke s čelništvom Hrvatskog nogometnog saveza, kao i Hrvatskog nogometnog sindikata. S jednima će razgovarati o tome kako Klub što prije izvesti iz suspenzije, a s drugima o tome kako poboljšati odnose između Uprave i igrača.

Službeno predstavljanje novog dopredsjednika očekuje se u četvrtak.


Izvor: hrsport.net

Komentari