Brezni: Po pitanju NK Varaždina 6 mjeseci nismo čuli niti gradonačelnika niti župana

Objavljeno: 03.04.2012. 20:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U emisiji In medias res, na drugom programu HTV-a, u utorak navečer tema je bilo aktualno stanje u hrvatskom nogometu. Emisiju je potaknulo posljednje kolo Prve lige, u kojem je jedna utakmica prekinuta zbog bakljade, a spomenuo se i nogometni klub Varaždin...

>> Golik i Jagačić: Grad i gospodarstvenici očito ne žele prvoligaški nogomet

Gosti emisije koju je vodila Nevena Rendeli, između ostalog bili su Igor Štimac, Josip Brezni, Đurđa Adlešić i Mateo Beusan, a vrlo otvoreno komentirale su se teme poput prekida utakmice u Puli, Zakona o navijačima, o tome kako poboljšati stanje u našem nogometu.

Igor Štimac isticao je kako su klubovi u najvećim problemima te kako Savez premalo vodi brigu o klubovima. Povjerenik HNL-a Josip Brezni, istaknuo je kako nije samo Savez kriv za teško stanje, već je problem i odnos i nebriga lokalne zajednice prema sportu. Za primjer je uzeo sudbinu NK Varaždina.

- Najbolji primjer je onaj varaždinski. Slušamo ovih dana da je HNS kriv za sudbinu Varaždina, a šest mjeseci nismo čuli niti riječ od župana li gradonačelnika – naglasio je Josip Brezni.

 

Komentari